Онлайн видео уроци по математика за студенти
Онлайн видео уроци по висша математика за студенти
Тодор Вачев
Инструктор

Биография

Тодор Вачев e първият, който създава онлайн видео уроци по Висша математика на български език. Няколкото години опит като студент в ТУ-Варна му дават достатъчен поглед върху процеса на преподаване в ВУЗ-овете и процеса на учене при студентите. Този опит е достатъчен, за да инициира създаването на онлайн видео уроци, насочени към студентите, тъй като липсва информация на „разбираем език“ за тях. Над 1000 студента вече успешно се справиха с изпитите си благодарение на неговият стил на преподаване. Тодор Вачев е автор/съавтор на 4 научни публикации, отличени с призови места на Студентски научни сесии.

Образование

През 2010 година Тодор Вачев завършва средното си образование в СОУ „Йордан Йовков“ и през 2012 г. започва следването си във ТУ-Варна, специалност “Роботика и Мехатроника”.

Паралелно със следването, Тодор Вачев е участвал в най-различни частни обучения, семинари и академии, сред които:

– Zariba Game Academy
– SoftUni (online)
– Leadership Academy (AIESEC Varna)
– Online Marketing (by UAnet)

ЗА НАС

“Нас” за момента всъщност е само един човек. Амбицията ми е да ви предоставям материалът който се изучава във ВУЗ-овете на достъпен и разбираем език, тъй като това трудно и рядко се случва на тези места, а нещата са по-лесни от колкото изглеждат. Всеки който има желание да се присъедини към моята мисия (която не се ограничава само до Математика) може да се свърже с мен, наистина бих се радвал, ако не съм сам в мисията ми – това ще покаже, че надежда от страна на студентите все още има.

Целта на Студенти-БГ е да покаже на Българските студенти, че не е толкова трудно да се справяме успешно с изпитите ни, разбира се, след като материалът бъде обяснен на прост език. Проблемът на много ВУЗ-ове според е там, че преподавателите очакват от нас ние да имаме основна над която те да надградят, а там проблемите са много от средното образование и се получава един омагьосан кръг в който едните прехвърлят топката на другите – както обикновено. Целта на Студенти-БГ е да минимизираме тези проблеми и да не позволяваме на фундаменталните дисциплини да ви откажат, защото е “трудно”. Всеки може да се справи, над 700 човека вече се справиха с наша помощ.

Внимание! Този сайт не е активен!

Българският студентски портал е вече част от
СТУДЕНТСКАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ
 - www.Studentite.BG !

ВСИЧКИ ВИДЕО УРОЦИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ >ТУК<