ИнструкторТодор Вачев
ТипOnsite Course
Seat0/0
Цена20 лв.
Купи
Онлайн видео уроци по висша математика за студенти

Видео уроци по Висша Математика на Български?

Онлайн видео уроци по висша математика за студенти

Имахте ли късмет в намирането на такива? Съмнявам се.

Но, щом сте стигнали до тук, е имам добри новини за вас, успели сте, попаднали сте на точното място, единственото място с онлайн видео уроци по Висша Математика на Български език!

Точно като вас, когато бях студент и търсех информация по Висша Математика на Български, не можех да открия такава или, ако я имаше, трябваше вече да имам висше образование за да мога да я разбера, вероятно и вие се чувствате по същият начин. За това реших да създам тези уроци и да помогна на хилядите Български студенти да се справят с така проблемната Висша Математика и съм убеден, че ще ви убедя в обратното, Математиката не е трудна, стига да е обяснена на разбираем език.

Всички уроци които може да намерите в този сайт, са изключително лесни за разбиране и следене, всичко е обяснени изключително подробно, Дяволът е във детайлите особено при Математиката! С моите уроци, няма да имате никакви проблеми с взимането на изпитът ви по Висша Математика, хиляди вече го направиха!

Дори и да имате някакви знания по Висша Математика, щом сте тук, значи има какво все още да научите или да си припомните, моите уроци са точно за вас! Те са универсални, няма значение в кой Университет учите, Математиката е една и съща навсякъде, 2+2 винаги е 4!

С всичко казано до тук, може би все пак се чудите, „Това наистина ли е единственото място където можете да намерите такъв тип уроци?“ И отговорът за съжаление е Да. Само тук, може да намерите единствените по рода си видео уроци по Висша Математика на Български език! Единственото което ще намерите извън този сайт, са скучни теории копирани от някой учебник или примери без подробни обяснения, които само ще ви карат да си задавате въпросът „ама от онова как стана това?!“

Какво точно ще разгледаме в този курс:

 • Основни методи за решаване на Определен Интеграл;
 • Намиране на лице на фигура оградена от функции;
 • Несобствени Интеграли от 1-ви и 2-ри тип;
 • Дължина на дъга;
 • Обем на ротационно тяло;
 • Лице на повърхнина
***Пълно описание на това какво включва този курс ще намерите в края на този текст, продължавайте да четете!

Всички видео курсове които можете да намерите в този сайт са достъпни 24/7, 365(6) дни в годината, навсякъде и по всяко време! Можете да ги гледате, колкото пъти си искате, ако случайно не сте разбрали нещо, винаги може да превъртите 30 секунди назад и да го изгледате отново, и отново и отново! А сега си представете, че вместо да гледате видео уроци плащате за частни такива, е със сигурност ще ви стане неудобно да питате преподавателя ви едно и също нещо 5 пъти, а той със сигурност ще започне да нервничи! Това е един от най-големите плюсове на ученето чрез видео уроци!

„Но цената е прекалено висока, все пак сме студенти!“

Разбирам, но нека го погледнем от тази страна:

Колко бихте платили за ЕДИН час при учител за частен урок? 15 лв.? 20 лв.? 30 лв.? Чувал съм всякакъви извънземни цени за ЕДИН час при учител, ЕДИН час неразбиране, ЕДИН час нервничене, ЕДИН час в определено от УЧИТЕЛЯТ време, а не от вас – ЕДИН ЗАГУБЕН ЧАС.

Кое предпочитате, да платите за ЕДИН час при учител и да рискувате да се сблъскате с всички проблеми които предполага една такава интеракция или предпочитате да получите НЕОГРАНИЧЕН достъп до десетки часове* видео уроци с стотици* решени задачи, които може да гледате когато на вас ви е удобно, когато на вас ви се учи, дори това да е в 2 през нощта?

Можете ли да се върнете при въпросният учител за още един час в който да ви обясни отново това което не сте разбрали, БЕЗПЛАТНО? Едва ли. Все пак си плащате за време, а не за РЕЗУЛТАТИ.

На мен ми звучи като много по-добра сделка, да плащам за РЕЗУЛТАТИ.

Към момента, над 2000 студента успешно използваха уроците които създадох и успешно се справиха с изпитът си по Висша Математика, не е нужно да ви убеждавам в това, че те наистина помагат, може сами да се убедите от коментарите на вашите колеги, вашите приятели или просто изгледайте някое от безплатните видеа!

Създадох за вас над 20 часа общо времетраене* видео уроци по Висша Математика;

Разпределени в над 120 видеа*;

И реших подробно над 250 задачи*;

За да ви помогна да се справите успешно с изпитът по Висша Математика. Ако не сте сигурни, дали уроците покриват точно това от което имате нужда, можете да разгледате пълният списък на всички решени задачи ТУК.

Ако ви е нужно допълнително убеждаване, питайте вашите колеги, питайте вашите приятели, със сигурност познавате някой, който поне веднъж е използвал моите уроци и е платил за РЕЗУЛТАТИ, а не за изгубено време!

Освен това, можете свободно да разгледате почти 30% от целият материал във Въведителният курс или просто да гледате безплатните видеа към всеки курс, за да се убедите сами, че всичко казано до тук, не е просто празни приказки.

Малко по-подробно, какво точно включва този курс:

 • В този курс ще се запознаем със Определените Интеграли и какво всъщност представляват те и тяхното приложение – за какво всъщност се използват. След това ще преминем към решаване на задачи от типа: o Основни методи за решаване на Определен Интеграл;
 • Намиране на лице на фигура оградена от функции – това включва, чертаене на графиките на функциите за да си визуализираме фигурата, съставяне и решаване на Определеният Интеграл;
 • Несобствени Интеграли от 1-ви и 2-ри тип;
 • Дължина на дъга, обем на ротационно тяло и лице на повърхнина – тук ще решим по един пример за всеки от тези видове задачи, както и ще видим как се извеждат съответните формули.
 • Ще се запознаем с теорията която трябва да знаете за Определен Интеграл
 • Приложение на Определен Интеграл

Лекция 1Въведение в Определените интеграли
Урок 1Определен интеграл - ВъведениеБезплатен преглед

[s3video s3url=“vm2/oprint/Vavedenie-opredelen-integral-1.mp4″ /]

Урок 2Определен интеграл - част 1Безплатен преглед

[s3video s3url=“vm2/oprint/Opredelen-Integral-Resheni-Zadachi-1-8.mp4″ /]

Урок 3Определен интеграл - част 2
Лекция 2Определен интеграл - Лице на фигура оградена от функции
Урок 4Лице на фигура оградена от функции - част 1
Урок 5Лице на фигура оградена от функции - част 2
Урок 6Лице на фигура оградена от функции - част 3
Урок 7Лице на фигура оградена от функции - част 4
Лекция 3Несобствени интеграли
Урок 8Несобствени интеграли от 1-ви вид - част 1
Урок 9Несобствени интеграли от 1-ви вид - част 2
Урок 10Несобствени интеграли от 2-ри вид
Лекция 4Приложение
Урок 11Дължина на дъга
Урок 12Обем на ротационно тяло
Урок 13Лице на повърхнина