ИнструкторТодор Вачев
ТипОнлайн курс
Записани студенти31
Цена20 лв.
Купи
Онлайн видео уроци по висша математика за студенти

Видео уроци по Висша Математика на Български?

Онлайн видео уроци по висша математика за студентиИмахте ли късмет в намирането на такива? Съмнявам се.

Но, щом сте стигнали до тук, е имам добри новини за вас, успели сте, попаднали сте на точното място, единственото място с онлайн видео уроци по Висша Математика на Български език!

Точно като вас, когато бях студент и търсех информация по Висша Математика на Български, не можех да открия такава или, ако я имаше, трябваше вече да имам висше образование за да мога да я разбера, вероятно и вие се чувствате по същият начин. За това реших да създам тези уроци и да помогна на хилядите Български студенти да се справят с така проблемната Висша Математика и съм убеден, че ще ви убедя в обратното, Математиката не е трудна, стига да е обяснена на разбираем език.

Всички уроци които може да намерите в този сайт, са изключително лесни за разбиране и следене, всичко е обяснени изключително подробно, Дяволът е във детайлите особено при Математиката! С моите уроци, няма да имате никакви проблеми с взимането на изпитът ви по Висша Математика, хиляди вече го направиха!

Дори и да имате някакви знания по Висша Математика, щом сте тук, значи има какво все още да научите или да си припомните, моите уроци са точно за вас! Те са универсални, няма значение в кой Университет учите, Математиката е една и съща навсякъде, 2+2 винаги е 4!

С всичко казано до тук, може би все пак се чудите, „Това наистина ли е единственото място където можете да намерите такъв тип уроци?“ И отговорът за съжаление е Да. Само тук, може да намерите единствените по рода си видео уроци по Висша Математика на Български език! Единственото което ще намерите извън този сайт, са скучни теории копирани от някой учебник или примери без подробни обяснения, които само ще ви карат да си задавате въпросът „ама от онова как стана това?!“

Какво точно ще разгледаме в този курс:

  • Производни
  • Производни на Съставна функция
  • Частни производни
  • Частни производни от Втори ред
  • Частни производни на Съставна функция
  • Доказателство за Производна
***Пълно описание на това какво включва този курс ще намерите в края на този текст, продължавайте да четете!

Всички видео курсове които можете да намерите в този сайт са достъпни 24/7, 365(6) дни в годината, навсякъде и по всяко време! Можете да ги гледате, колкото пъти си искате, ако случайно не сте разбрали нещо, винаги може да превъртите 30 секунди назад и да го изгледате отново, и отново и отново! А сега си представете, че вместо да гледате видео уроци плащате за частни такива, е със сигурност ще ви стане неудобно да питате преподавателя ви едно и също нещо 5 пъти, а той със сигурност ще започне да нервничи! Това е един от най-големите плюсове на ученето чрез видео уроци!

„Но цената е прекалено висока, все пак сме студенти!“

Разбирам, но нека го погледнем от тази страна:

Колко бихте платили за ЕДИН час при учител за частен урок? 15 лв.? 20 лв.? 30 лв.? Чувал съм всякакъви извънземни цени за ЕДИН час при учител, ЕДИН час неразбиране, ЕДИН час нервничене, ЕДИН час в определено от УЧИТЕЛЯТ време, а не от вас – ЕДИН ЗАГУБЕН ЧАС.

Кое предпочитате, да платите за ЕДИН час при учител и да рискувате да се сблъскате с всички проблеми които предполага една такава интеракция или предпочитате да получите НЕОГРАНИЧЕН достъп до десетки часове* видео уроци с стотици* решени задачи, които може да гледате когато на вас ви е удобно, когато на вас ви се учи, дори това да е в 2 през нощта?

Можете ли да се върнете при въпросният учител за още един час в който да ви обясни отново това което не сте разбрали, БЕЗПЛАТНО? Едва ли. Все пак си плащате за време, а не за РЕЗУЛТАТИ.

На мен ми звучи като много по-добра сделка, да плащам за РЕЗУЛТАТИ.

Към момента, над 2000 студента успешно използваха уроците които създадох и успешно се справиха с изпитът си по Висша Математика, не е нужно да ви убеждавам в това, че те наистина помагат, може сами да се убедите от коментарите на вашите колеги, вашите приятели или просто изгледайте някое от безплатните видеа!

Създадох за вас над 20 часа общо времетраене* видео уроци по Висша Математика;

Разпределени в над 120 видеа*;

И реших подробно над 250 задачи*;

За да ви помогна да се справите успешно с изпитът по Висша Математика. Ако не сте сигурни, дали уроците покриват точно това от което имате нужда, можете да разгледате пълният списък на всички решени задачи ТУК.

Ако ви е нужно допълнително убеждаване, питайте вашите колеги, питайте вашите приятели, със сигурност познавате някой, който поне веднъж е използвал моите уроци и е платил за РЕЗУЛТАТИ, а не за изгубено време!

Освен това, можете свободно да разгледате почти 30% от целият материал във Въведителният курс или просто да гледате безплатните видеа към всеки курс, за да се убедите сами, че всичко казано до тук, не е просто празни приказки.

Малко по-подробно, какво точно включва този курс:

В въведителната част от курсът за Производни, ще започнем с най-честите грешки и някои от най- основните неща които трябва да знаем, за да можем да решаваме лесно и бързо производните, ще решим над 10 основополагащи примера и след като вече имаме нужната основа ще продължим със още над 30 примера в които ще разгледаме всичко което ви е нужно за да се справите с Производните.

Ще разгледаме „обикновенни“ производни, след което ще преминем към Производни на съставни функции (т.е. функция от функция, например ? ? 2 ), след като се сдобием с всички тези знания, ще разгледаме един теоретичен пример, а именно, как се доказва Производна на функцията ? = ? 2 и ще приключим с Производните на функции с по една променлива.

След това ще продължим със Частни Производни, тук ще разгледаме функции на две променливи, ще намираме техните Частни Производни (веднъж (или повече, за тези от по-висок ред) по х и у) и накрая ще приключим със Частни Съставни Производни.

Можете да видите всички решени задачи за Производни на Този линк.

Важно: Ако вече сте се убедили, в полезността на това което ви предлагам, можете да разгледате и Пакетите от курсове:

Матрици
Детерминанти
Полиноми
Вектори
Уравнение на права
Производни
Граници
Изследване на функция

Матрици
Детерминанти
Полиноми
Вектори
Уравнение на права
Уравнение на Равнина
Производни
Частни производни
Граници
Изследване на функция на една променлива
Изследване на функция на две променливи
Неопределени Интеграли
Определени Интеграли
Комплексни числа
Редове

Уравнение на равнина
Неопределени Интеграли
Определени Интеграли
Комплексни числа
Частни производни
Редове
Изследване на функция на една и две променливи
Матрици
Детерминанти
Полиноми

ВСИЧКО ЗА ПРОИЗВОДНИТЕ

Избери начин на плащане:
PayPal

 

* Твърденията отбелязани с звездичка (*) се отнасят за целият материал от всички курсове взети заедно
** Курсовете закупени с PayPal се активират до 10 минути.
** Курсовете закупени чрез EasyPay, Visa или MasterCard изискват проверка и се активират до 12 часа.

Лекция 1Производни
Урок 1Въведение в ПроизводнитеБезплатен преглед

[s3video s3url=“vm1/3/proizvodni/Vavedenie-v-proizvodnite-17.mp4″ /]

Урок 2Производни - част 1Безплатен преглед

[s3video s3url=“vm1/3/proizvodni/Proizvodni-1-chast-13.mp4″ /]

Урок 3Производни - част 2
Урок 4Производни - част 3
Урок 5Производни - част 4
Урок 6Производна на съставна функция - част 1
Урок 7Производна на съставна функция - част 2
Урок 8Производна на съставна функция - част 3
Урок 9Производна на съставна функция - част 4
Урок 10Производна на съставна функция - част 5
Урок 11Доказателство на Производна - х^2
Урок 12Частни производни - част 1
Урок 13Частни производни - част 2
Урок 14Частни производни - част 3
Урок 15Частни производни 2-ри ред - част 1
Урок 16Частни производни 2-ри ред - част 2
Урок 17Частни съставни производни - Съставни функции